BLOG 15JR

Holm Security

BLOG

Holm Security

Holm Security

Deel

 

Op ons jubileum hadden we HOLM Security te gast om ons en onze gasten meer te vertellen over o.a. phishing campagnes en awareness. We zullen je hier nog in het kort vertellen wat ze allemaal verteld hebben over deze onderwerpen.  

Verhoog je bewustzijn  

Het beschermen van je organisatie en medewerkers, de meest kwetsbare doelwitten, tegen cyberaanvallen moet je hoogste prioriteit zijn. SEVENP helpt je hier natuurlijk graag bij! 

Bewustzijnstraining 

Leer je medewerkers om phishingaanvallen te herkennen. Begrijp de strategieën en tactieken die cybercriminelen gebruiken om je gebruikers bedrijfsgeheimen en andere gevoelige informatie te laten lekken. Of nog erger, om de deur te openen voor ransomware-aanvallen. 

Risico meten & voortgang monitoren 

De resultaten van phishingcampagnes bieden gedetailleerde statistieken die zwakke punten bij gebruikers helpen identificeren. Hiermee kun je het algehele risiconiveau binnen hele gebruikersgroepen meten. Volg hoe de veerkracht van je gebruikers zich in de loop van de tijd ontwikkelt met ons unieke scoresysteem voor gebruikersrisico. 

Bouw je menselijke firewall 

Creëer je menselijke firewall met gepersonaliseerde phishing-simulaties en hoogwaardige beveiligingsbewustzijnstraining. Leer je medewerkers om gerichte phishingpogingen te herkennen in een veilige en gecontroleerde omgeving met phishingbewustzijnstraining. Zet de eerste stap naar het vergroten van het bewustzijn van cyberbeveiliging, het beschermen van gevoelige en persoonlijke informatie en het voorkomen van kostbare datalekken. 

Simuleer uitdagende phishingaanvallen met een paar klikken 

Cybercriminelen maken graag gebruik van fouten van je medewerkers. Maak phishingbewustzijnstraining onderdeel van je beveiligingsbewustzijnsprogramma en versterk e-mailbeveiligingstraining met realistische, ontwapende aanvalssimulaties. Het opzetten van een phishingbewustzijnsprogramma hoeft niet ontmoedigend te zijn. Integreer phishingtraining eenvoudig en praktisch met de rest van ons op de cloud gebaseerde platform voor kwetsbaarheidsbeheer. 

Tot slot, namens ons hele team willen we jullie bedanken voor jullie aanwezigheid op ons jubileumfeest! Voor degenen die erbij waren, hebben we een leuke mok als herinnering gegeven.  

Als vertrouwde IT-partner staan we klaar om je te helpen, zodat jullie zo veilig mogelijk kunnen werken. Wij zijn er om jouw organisatie te helpen!  
Heb je ons feest helaas gemist? Geen zorgen! We hebben nog een heerlijk zakje bonbons voor je tegoed. We komen graag bij je langs om dit persoonlijk te overhandigen. 

Dus, zet alvast de koffie met die mooie mok en laat ons weten hoe we je verder kunnen assisteren.  

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel deze blog

Verder lezen?

Verder lezen?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.