Sectoren

Installatie

Bouwen aan de toekomst

Installatie

Bouwen aan de toekomst

Sector Installatie

Je wilt helemaal niet bezig zijn met de technologie: de technologie moet voor jou werken. Het moet gewoon werken, zonder gedoe. En dat moet in verhouding staan met de kosten. De processen moeten snel en efficiënt verlopen. Van een nieuwe aanvraag, planning tot facturatie. En, de technologie moet begrijpelijk en prettig zijn om mee te werken voor iedereen.

Je zoekt een partij die wéét hoe jouw bedrijf werkt en waar jullie tegenaan lopen in de praktijk. Een partij die begrijpt waarom keuze A niet past en keuze B wel. Waar je altijd terecht kunt met je vragen en het persoonlijke contact met onze Front Desk als een directe collega aanvoelt. Die jou in begrijpelijke taal iets kunnen uitleggen. Dat zijn jullie gewend!

Je hoeft enkel te focussen op je eigen werk, SEVENP regelt alles voor jou achter de schermen. 

E-mail, bestanden en planning zijn altijd beschikbaar op alle devices, óók op de smartphones en tablets die de installateurs en monteurs gebruiken.

Van lokaal beheer tot de digitale werkplek: je hebt contact met één partij die alles voor je regelt. Dat is overzichtelijk en makkelijk!

Toch hulp nodig? Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar.

  • Je hoeft enkel te focussen op je eigen werk, SEVENP regelt alles voor jou achter de schermen.
  • E-mail, bestanden en planning zijn altijd beschikbaar op alle devices, óók op de smartphones en tablets die de installateurs en monteurs gebruiken.
  • Van lokaal beheer tot de digitale werkplek: je hebt contact met één partij die alles voor je regelt. Dat is overzichtelijk en makkelijk!
  • Toch hulp nodig? Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar.

Je bent in goed gezelschap

Lees over onze praktijkervaring