Sectoren

Zorg

Samen staan we sterk

Zorg

Samen staan we sterk

Sector Zorg

In de zorg zijn goede samenwerking, heldere communicatie en beveiligde informatie-uitwisseling erg belangrijk. Omdat je met persoonsgegevens werkt, worden er veel beveiligingsmaatregelen en speciale processen & procedures vereist. Jouw medewerkers hoeven hier niet over na te denken. Zij moeten zich volledig kunnen focussen op hun patiënten. De digitale werkomgeving is er vanzelfsprekend gewoon altijd.

Met Your Digital Workspace voldoen we aan de standaarden die gelden in de zorg én we zijn gecertificeerd. Samen met jou maken we het proces voor de zorgmedewerkers vervolgens zo simpel en kort mogelijk.

Een professionele, betrouwbare en veilige werkomgeving.

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je digitale werkplek. Zorgmedewerkers moeten al veel administratief vastleggen. Your Digital Workspace ondersteunt je juist in je werk.

De zorg gaat 24/7 door, met de meeste drukte overdag. Maar, een vraag buiten kantoortijd of in het weekend? Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar.

  • Een professionele, betrouwbare en veilige werkomgeving.
  • Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je digitale werkplek. Zorgmedewerkers moeten al veel administratief vastleggen. Your Digital Workspace ondersteunt je juist in je werk.
  • De zorg gaat 24/7 door, met de meeste drukte overdag. Maar, een vraag buiten kantoortijd of in het weekend? Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar.

Je bent in goed gezelschap

Lees over onze praktijkervaring