Your Digital Workspace

Infrastructure & Hosting

Premium technologie waar jij op kunt bouwen

Infrastructure & Hosting

Premium technologie waar jij op kunt bouwen

Infrastructure & Hosting

IT is een kritiek onderdeel van ons dagelijks leven. Niet voor niets wordt IT-infrastructuur vaak in één adem genoemd met begrippen als Business Continuity en High Availability. Jouw IT-omgeving moet altijd beschikbaar zijn. Én flexibel, zodat je snel en slim gebruik kunt maken van innovatieve technologie. 

Met de zekerheid dat IT continu verandert, is het belangrijk jezelf af te vragen of jij verantwoordelijk wilt zijn voor het beheer van jouw infrastructuur. Heb jij alle benodigde technische, juridische en strategische kennis in huis om jouw IT omgeving innovatief en tegelijkertijd stabiel te houden?

Klanten die volledig ontzorgt willen zijn kiezen voor onze Your Digital Workspace propositie. Maar het is ook mogelijk om zelf in control te zijn over jouw servers. 

Onze Infrastructure & Hosting oplossingen

Met IaaS stellen wij serverruimte ter beschikking, waarmee je zelf verantwoordelijk bent voor het configureren en onderhouden van de omgeving die op deze infrastructuur draait. 

Lees meer over Infrastructure as a Service.

Via onze IaaS-propositie heb je de volledige vrijheid om de serverruimte zo in te richten zoals jij dat wilt. Bij deze vrijheid komt ook een stuk verantwoordelijkheid op het gebied van beheer, configuraties, security-patches, back-ups en disaster recovery. 

Lees meer over Managed Hosting.

Altijd en overal je werkomgeving beschikbaar hebben is het grote voordeel van werken in de cloud. Met een digitale werkplek –Your Digital Workspace– kun je dus altijd en overal bij je documenten, maar waar komen deze bestanden terecht? Hoe veilig is deze online opslag? En welke keuzemogelijkheden heb jij als klant? 

Lees meer over Data & Opslag.

De waarde van bedrijfsinformatie is gigantisch en een onderneming valt of staat met de beschikbaarheid van applicaties en de bijbehorende data.

Lees meer over Back-up & Uitwijk.

Heb je per ongeluk een e-mail of bestand verwijderd, ook uit je prullenbak? Dan is dit bestand of deze e-mail helaas écht weg. Met onze Microsoft 365 oplossing zijn jouw e-mails, OneDrive bestanden, Teams én SharePoint sites 24/7 beveiligd tegen het -bedoeld of onbedoeld- kwijtraken van gegevens.

Lees meer over Microsoft 365 back-up.

Is jouw Microsoft 365 omgeving beschermd met een goede back-up?

Donderdag 31 maart is het “World Backup Day”. Dé dag dat wij tech-experts jou herinneren aan het belang van een goede back-up oplossing. Specifiek voor jouw Microsoft 365 apps en data. Lees snel verder hoe je jouw waardevolle informatie binnen OneDrive, Teams, SharePoint en e-mail het beste kunt beschermen.

world backup day2

Welke data wil je kwijtraken?

Welke data wil je kwijtraken? Lees meer over back-ups

Welke data wil je kwijtraken? Een vreemde vraag wellicht. Want, je wilt helemaal geen data kwijt zijn! In de praktijk kan het toch gebeuren dat je plotseling iets verkeerds doet en een map of bestand verwijdert. Een kleine fout met catastrofale gevolgen. Lees snel verder hoe je dit voorkomt met het maken van een back-up!

Meer lezen over Infrastructure & Hosting

Lees meer

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.