Sectoren

In welke sector je ook werkt

Wij zijn er voor iedereen

In welke sector je ook werkt

Wij zijn er voor iedereen

Valt de sector waar je in werkt buiten de vier sectoren (AccountancyInstallatie, Transport & Zorg) die je op onze website ziet? We zijn er ook voor ondernemers in andere sectoren. Met onze jarenlange praktijkkennis in uiteenlopende branches, maken we met Your Digital Workspace een digitale werkomgeving die bij iedereen past.

Je zoekt een partij die wéét hoe jouw bedrijf werkt en waar jullie tegenaan lopen in de praktijk. Een partij die begrijpt waarom keuze A niet past en keuze B wel. Waar je altijd terecht kunt met je vragen en het persoonlijke contact met onze medewerkers als een directe collega aanvoelt. Die jou in begrijpelijke taal iets kunnen uitleggen. Dat zijn jullie gewend! 

Wij maken een digitale werkplek die past bij iedereen

Altijd en overal veilig werken

Overal met internet kun jij aan de slag. En hulp nodig bij het opstarten? Onze Front Desk staat voor je klaar.

Begrijpelijk & eenvoudig

Wij maken IT begrijpelijk en simpel. Met Your Digital Workspace kijken we wat het beste past bij jou.

Alleen afnemen wat je gebruikt

Ontzettend veel kennis in huis

Naast de kennis die onze SEVENP’ers in huis hebben, tonen we dit aan met onze certificeringen, branche-organisaties waar we bij aangesloten zijn én de premium leveranciers waar we mee samenwerken.

Best in class technologie

Met Your Digital Workspace kies je voor kwaliteit. Wij werken namelijk met best in class technologie, oftewel: de beste oplossingen die zich bewezen hebben in de markt.

Samenwerken met Microsoft

Om prettig te werken met de Microsoft oplossingen, heb je méér nodig dan alleen een licentie. Wij zorgen ervoor dat de technologie voor jou gaat werken en dat dit past bij jouw bedrijf.

Je bent in goed gezelschap

Lees over onze praktijkervaring

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.