Infrastructure & Hosting

Infrastructure as a Service

Volledig in control met jouw eigen virtuele datacenter

Infrastructure as a Service

Volledig in control met jouw eigen virtuele datacenter

Infrastructure as a service

Met Infrastructure as a Service (IaaS) stellen wij serverruimte ter beschikking. Hiermee ben je zelf verantwoordelijk voor het configureren en onderhouden van de omgeving die op deze infrastructuur draait. De fysieke laag van hardware, verbindingen en datacenter, neemt SEVENP voor haar rekening, inclusief de beveiliging en vervanging. Vervolgens heb jij de volledige ruimte om de hosting zo in te richting zoals jij wilt.

Onze technologieën

Onze IaaS-propositie is gebaseerd op een gecertificeerd design van VMware. Zij zijn marktleider op het gebied van virtualisatie. Je beschikt over een eigen omgeving met gegarandeerde resources (vRAM, vCPU’s en opslag). Deze kun je zelf op- en afschalen via ons selfservice portaal, ontsloten via vCloud Director. Wij garanderen een hoge beschikbaarheid van 99,5%. Wanneer extra capaciteit nodig is om bijvoorbeeld piekmoment op te vangen, is dit snel geregeld.

Infrastructuur bij SEVENP afnemen betekent dat je data gegarandeerd in Nederland staat. Ons platform is namelijk volledig opgebouwd op eigen apparatuur. Deze apparatuur staat opgesteld in de veilige omgeving van twee geografisch gescheiden datacenters in Amsterdam. De beschikbaarheid van jouw omgeving bij SEVENP is hiermee gegarandeerd. Dat doen wij door gebruik te maken van Full Flash storage van Pure en de back-up oplossing van Rubrik. Dit zijn dé beste partijen in Nederland als het gaat om storage en back-up. Daarnaast kies je ook voor een omgeving met kwaliteit van premium leveranciers

Uiteraard beschik jij over technische kennis en kunde om jouw servers in te richten en te onderhouden. Natuurlijk is het een fijn gevoel dat er heel team aan techneuten achter je staat die je altijd kunt bellen. 

Premium technologie

Hoge beschikbaarheid

Geen investeringen vooraf

Nederlandse datacenters

Snel flexibel op- en afschalen via selfservice portaal

Ondersteuning van skilled engineers

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.