Partners

Branche-organisaties

Dutch Cloud Community & NLdigital

Branche-organisaties

DHPA & NLdigital

Branche-organisaties
Logo Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community (DCC)

De branche-organisatie voor hosting-, cloud-, VOIP- en managed serviceproviders

In de wereld van internet is het voor jou als gebruiker moeilijk je ervan te verzekeren dat je van de juiste producten en diensten gebruik maakt. Hoe controleer je een online dienst? Wat komt er kijken bij een overeenkomst met een cloud- of service-provider?

Omdat wij willen handelen vanuit verifieerbare kwaliteit is SEVENP vanaf het begin lid van de Dutch Cloud Community (voorheen de DHPA). Concrete zaken als een service overeenkomst of het transparant zijn over hoe er met vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan zijn daar voorbeelden van. Deelnemers van de DCC streven de hoogste norm na in service en ondersteuning. Naast vele vormen van certificering, hanteren deelnemers het DCC Service Level Agreement Framework in overeenkomsten met klanten. Hiermee onderscheiden deelnemers van DCC zich op kwaliteit en betrouwbaarheid.

De DCC vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld. Leden van de Dutch Cloud Community onderscheiden zich door een cultuur die garant staat voor professionaliteit, kwaliteit en transparantie.

NLdigital

Een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken

NLdigital gelooft dat digitale technologie Nederland beter maakt. En daar zijn wij het mee eens! SEVENP is lid van branche-organisatie NLdigital (voorheen NederlandICT) voor een stuk belangenbehartiging, een groot netwerk en juridische kennis. 

Als ICT-leverancier is het belangrijk goede afspraken te maken met opdrachtgevers. Dit doen wij onder andere met de NLdigital Voorwaarden, een verzameling aan spelregels die helpt met het verdelen van verantwoordelijkheden en risico’s. 

Daarnaast staat privacy hoog op de agenda bij NLdigital. Daarom hebben zij een AVG-gedragscode voor verwerkers van persoonsgegevens ontwikkeld met een bijbehorende certificering: Data Pro. In 2021 heeft deze code een Nederlandse Privacy Award gewonnen in de categorie bedrijfsoplossingen. 

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.