Security & Privacy

Identity & Access Management

Bepaal wie, wat, wanneer mag doen en blijf zo in control

Authentication & Identity

Bepaal wie, wat wanneer mag doen en blijf zo in control

Identity & Access Management

In een rap tempo worden nieuwe technologieën geïntroduceerd en allerlei IT-systemen en applicaties aan elkaar verbonden. Daarbij werken steeds meer mensen thuis. Het belang van goede, snelle en veilige IT-infrastructuur wordt groter en groter. In control zijn en het beschermen van data staat daardoor prominenter op de agenda van veel ondernemingen. Een goede ontwikkeling vinden wij!

Wie mogen toegang hebben?

In control zijn over wie wat wanneer mag doen hoort hier zeker bij. Mogen bijvoorbeeld al jouw medewerkers en leveranciers toegang hebben tot het volledige netwerk en alle applicaties? Wat gebeurt er met de accounts van medewerkers die uit dienst zijn gegaan?

Met identiteits- en toegangsbeheer oplossingen ben je als organisatie in control als het gaat om wie binnen én buiten jouw organisatie kan inloggen in netwerken en applicaties. Daarnaast bepaal je met welke rechten een medewerker of leverancier toegang krijgt tot bepaalde informatie. Ook is inzichtelijk wie wanneer toegang heeft gehad tot die informatie. Zeker voor organisaties die werken met inlogportalen waar persoonsgegevens zijn opgeslagen is IAM belangrijk.

Binnen Identity & Access Management (IAM) staan 3 zaken centraal: identificatie, authenticatie en autorisatie. Samen vormen ze een stapsgewijs automatisch proces. Allereerst moet je jezelf identificeren, waarna gekeken wordt of je over de juiste authenticatie beschikt om te worden toegelaten. Eenmaal binnen wordt er door middel van autorisatie bepaald welke deuren er voor je opengaan.

Onze oplossingen

SEVENP passport

Geeft toegang aan gebruikers en bepaalt hun autorisatie.

Azure Active Directory

De identititeits- en toegangsbeheerservice in de cloud van Microsoft.

Privileged Access Management (PAM)

Eenvoudige en veilige toegang tot gevoelige data, alleen op momenten dat het nodig is.

Privileged Identity Management (PIM) in Azure

Regelt bevoorrechte JIT-toegang (Just-In-Time) tot Azure-resources en Azure AD.

Jouw voordelen

Hoe veilig is jouw wachtwoord?

De technieken die gebruikt worden voor digitale beveiliging, worden slimmer en beter. Helaas geldt dat ook voor hackers gebruiken. In deze blog laten we zien waarom wachtwoorden risico’s vormen en wat nu wél de beste veiligheidsmaatregel is om jouw gegevens te beschermen.

Blog hoe veilig is jouw wachtwoord?

Hoe veilig is jouw wachtwoord?

Blog hoe veilig is jouw wachtwoord?

De technieken die gebruikt worden voor digitale beveiliging, worden slimmer en beter. Helaas geldt dat ook voor de technieken die hackers gebruiken. In deze blog laten we zien waarom wachtwoorden risico’s vormen en wat nu wél de beste veiligheidsmaatregel is om jouw gegevens te beschermen.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.