Your Digital Workspace

Consultancy & Support

Wij vinden de beste oplossing die past bij jou

Consultancy & Support

Wij vinden de beste oplossing die past bij jou

Consultancy & Support

Technologische ontwikkelingen gaan hard en eerlijk gezegd kan het ons niet hard genoeg gaan. Deze ontwikkelingen vertalen naar mogelijkheden om onze klanten voor te bereiden op de toekomst is wat we doen.

Of het nu gaat strategische of technische vraagstukken, werkplek-optimalisatie of continue ondersteuning. Wij denken met je mee en we staan klaar om jouw bedrijf te versterken. Hierdoor kun jij je 100% focussen op jouw business.

Onze Consultancy & Support oplossingen

IT is technologie én mensenwerk! Daarom heb je op verschillende momenten persoonlijke uitleg en hulp nodig. 

Bij SEVENP kun je specialisten inhuren die op allerlei vlakken kunnen worden ingezet. Door samen te werken met SEVENP krijg je toegang tot kennis die je zelf niet hebt. Wij denken met je mee en we staan voor je klaar om je team te versterken. Ons doel is jouw organisatie optimaal te laten werken.

Lees meer over Kennis & Advies.

De belangrijkste onderdelen van een moderne werkplek zijn een device en een persoon. De locatie van de werkplek is tegenwoordig flexibel: overal waar je een laptop kunt openklappen én internet hebt, kun je werken. Daarom is een device cruciaal in de beveiliging van jouw organisatie.

Lees meer over de Werkplek.

Flexibel werken betekent: werken op elk device, op elke locatie én op de momenten wanneer het jou uitkomt. Werk jij buiten kantoortijden? Dan zijn we 24/7 bereikbaar bij calamiteiten en storingen. Ook dan staat één van onze engineers voor jou klaar.

Lees meer over 24/7 standby.

Ken jij Intune al? Dé tool om als IT-beheerder in control te zijn over devices.

Hoe houd je als IT-beheerder overzicht op alle verschillende devices die worden gebruikt in jouw organisatie? Hoe blijf je in control en beveilig je al deze apparaten, apps en data? Wij als SEVENP zijn fan van Intune en wel om deze 7 redenen:

Martijn Furster is IT Business Consultant bij SEVENP: "Iedere dag anders, altijd maatwerk."

Martijn Furster vertelt over zijn functie als IT Business Consultant bij SEVENP

In deze blog vertelt Martijn wat zijn functie inhoudt en wat hem beweegt om iedere keer de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Er wordt hem ook regelmatig gevraagd naar tips op het gebied van IT innovaties. Lees hier zijn antwoord!

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.