Over SEVENP

Ons team

Leer ons kennen

Ons team

Leer ons kennen

Ons team

Dit zijn de mensen die er iedere dag weer een sport van maken om jouw verwachtingen waar te maken en te overtreffen. Ons team bestaat uit hardwerkende, leergierige en bevlogen professionals. Zij sparren graag met jou, zij houden het hoofd koel tijdens hectische situaties en tonen spierballen als het gaat om aanpakken.

Support

Heb je een vraag of een probleem? Grote kans dat je één van ons aan de lijn krijgt! Met onze passie voor IT helpen wij onze klanten met wijzigingen, service verzoeken en allerlei andere technische vragen. Het doel van ons team is dat alle klanten blij zijn met onze dienstverlening. Ook als ze contact opnemen vanwege een storing.  

Support Engineer

Julian Boers

Support Engineer

Leslie Pot

Support Engineer

Patrick Woninck

Support Engineer

Ravi Sripal

Support Engineer

Mees Bogaard

Operations

Ons team zorgt ervoor dat onze klanten dag en nacht veilig gebruik kunnen maken van de voor hun ingerichte diensten. Wij zijn verantwoordelijk voor het goed functioneren én optimaliseren van ons cloud-platform in combinatie met public omgevingen zoals Microsoft 365 en Azure. Complexe zaken uitzoeken, daar gaat ons IT-hart sneller van kloppen!

Dit is onze collega Willem van de afdeling Delivery

Cloud Engineer

Willem Klein

Cloud Engineer

Kyra van der Meijden

Cloud Engineer

Marco Heijkoop

Stagiair Cloud Engineer

Luuk Teuling

Marketing & Sales

Wij zijn het eerste aanspreekpunt wanneer je meer wilt weten over onze diensten. Een offerteverzoek pakken wij snel op en wij monitoren de tevredenheid van onze klanten. Intern schakelen wij veel met collega’s over werk dat gedaan moet worden voor onze klanten. Daarnaast stappen wij graag in één van onze MINI’s voor een klantbezoek, al gaan gesprekken tegenwoordig ook vaak via Teams

Dit is onze collega Douwe van de afdeling Marketing & Sales

Marketing & Sales Officer

Douwe Slobbe

Sales Manager

Berry van Ochten

Marketing & Communication Officer

Naomi Goedhart

Delivery

Wij zijn verantwoordelijk voor het ‘onboarden’ van nieuwe klanten en het uitvoeren van succesvolle implementaties bij bestaande klanten. Wij denken van A tot Z met je mee om jouw moderne werkplek zo optimaal mogelijk in te richten en te beheren. Als team zorgen wij ervoor dat deadlines van projecten gehaald worden en dat de verwachtingen van de klant worden waargemaakt. 

Dit is onze collega Corné van de afdeling Delivery

Cloud Engineer

Corné Bogaarts

Cloud Engineer

Jeroen Tor

Cloud Engineer

Tarik Oktay

Dit is onze collega Lennart van de afdeling Operations

Cloud Engineer

Lennart Levering

IT Business Consultant

Jeroen Kap

Development

Automatisering, selfservice en ontwikkeling staan binnen ons team hoog op de agenda. Ons doel is om het werk van onze collega’s en onze klanten nóg leuker en makkelijker te maken!

Dit is onze collega Jonathan van de afdeling Development

IT Solutions Developer

Jonathan Marcelis

Dit is onze collega Leonard van de afdeling Development

IT Solutions Developer

Leonard de Ruijter

IT Solutions Developer

Peter Dackers

Staff

In ons team zitten verschillende disciplines. Wij werken met en voor alle SEVENP’ers en dat maakt ons werk zo leuk! We zorgen voor het waarborgen van de kwaliteit, het plannen van projecten, op rolletjes laten lopen van de administratie én werving en ontwikkeling. Daarnaast verzorgen wij alle interne en externe communicatie. 

Programme Manager

Astrid Joolink

Dit is onze collega Jeanine van de afdeling Staff & Services

Finance & HR Officer

Jeanine Rijsdijk

Dit is onze collega Anton van de afdeling Staff

Manager Service

Anton Broere

Dit is onze collega Tycho van de afdeling Staff

Business Consultant

Tycho Kramer

Project Planner

Joanneke van Os

Stagiair HR

Irma den Hertog

Leadership Team

Net als iedere organisatie heeft SEVENP doelstellingen die we willen halen. Wij stellen deze vast, sturen bij, passend bij het SEVENP-dna, maar uiteindelijk doen we het samen. Daar zijn we erg trots op!

Dit is onze collega Addy

Managing Partner

Addy van Dijkhuizen

Dit is onze collega Arjen

Chief Technology Officer

Arjen Furster

Manager Staff & Services

Evelien Vegter

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.