Partners

Microsoft

SEVENP is een ervaren en gecertificeerde partner

Microsoft

Ervaren en gecertificeerde partner

“Our mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more.” Deze Mission Statement sluit perfect aan onze dienstverlening. Daarom zijn we trots op onze partnerstatus bij Microsoft!

Microsoft Partner Gold SEVENP
Microsoft Partner Silver SEVENP

Microsoft werkt wereldwijd samen met veel partners, daarom stellen zij hogen eisen aan deze samenwerkingen. Omdat wij een CSP Direct Partner zijn, hebben wij een directe ingang bij Microsoft. Zo hebben we toegang tot premier support en ontvangen wij als eerste nieuws en updates. Van deze korte lijnen met snelle responsetijden kun jij dus als klant ook profiteren! Verder betekent dit dat wij jouw licenties direct bij Microsoft mogen inkopen. Dit levert jou veel flexibiliteit op, omdat je deze licenties via ons mag op- en afschalen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast beschikken we over veel Gold en Silver competenties en deze krijg je niet zo maar. Wat betekenen onze certificeringen voor jou als klant?

Onze kennis blijft actueel

Microsoft komt constant met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Om aan te tonen dat we deze kennis tot in de kleinste detail beheersen én up-to-date houden, volgen onze engineers ieder jaar meerdere trainingen. Met succes, want zo zijn er ook in 2021 weer veel examens behaald.

We leveren kwaliteit

Naast alle examens die we halen en technische vereisten die aan ons worden gesteld, tonen wij ook met klantcases en benodigde licentie-aantallen ieder jaar weer aan dat onze dienstverlening op het hoogste niveau ligt en blijft.

Succesvolle implementaties

Eén van de belangrijkste voorwaarde om onze Gold en Silver statussen te krijgen, is het aantonen van succesvolle Microsoft 365 inrichtingen bij klanten. Dat geeft jou als klant de zekerheid dat we goede én recente ervaringen hebben met de vele oplossingen.

QMTH-partner

SEVENP is Qualified Multitenant Hoster (QMTH) en License Mobility Partner. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn om jouw virtuele machines te hosten in combinatie met Office 365 en/of jouw eigen aangeschafte licenties via Enterprise Agreement (EA).

Microsoft oplossingen

Wil je meer weten over de oplossingen die we jou kunnen bieden?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.