Partners

Microsoft

SEVENP is een ervaren en gecertificeerde partner

Microsoft

Ervaren en gecertificeerde partner

“Our mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more.” Deze Mission Statement sluit perfect aan onze dienstverlening. Daarom zijn we trots op onze partnerstatus bij Microsoft!

Microsoft Solutions Partner Modern Work logo

SEVENP is Microsoft Solutions partner gericht op Modern Work. Dit betekent voor jou als klant dat je erop kunt vertrouwen dat wij heel veel ervaring hebben met de moderne werkplek. Wat wij Your Digital Workspace noemen. Wij denken van A tot Z met je mee over digitale transformaties en het benutten van de vele mogelijkheden van Microsoft 365 en Azure.

SEVENP is Microsoft Solutions partner gericht op Infrastructure Azure. Dit laat zien hoe toegewijd we zijn en hoeveel kennis we hebben in het leveren van top infrastructuuroplossingen op het Azure-platform. Deze certificering betekent dat we aan de hoogste standaarden voldoen. Je kunt erop vertrouwen dat je met een betrouwbare partner werkt die weet hoe je Azure-oplossingen succesvol implementeert. 

Microsoft Solutions Partner Infrastructure Azure logo

Onze kennis blijft actueel

Microsoft komt constant met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Om aan te tonen dat we deze kennis tot in de kleinste detail beheersen én up-to-date houden, volgen onze engineers ieder jaar meerdere trainingen. Met succes, want zo zijn er ook in 2023 weer veel examens behaald.

We leveren kwaliteit

Naast alle examens die we halen en technische vereisten die aan ons worden gesteld, tonen wij ook met klantcases en benodigde licentie-aantallen ieder jaar weer aan dat onze dienstverlening op het hoogste niveau ligt en blijft.

Succesvolle implementaties

Eén van de belangrijkste voorwaarde om onze Gold en Silver statussen te krijgen, is het aantonen van succesvolle Microsoft 365 inrichtingen bij klanten. Dat geeft jou als klant de zekerheid dat we goede én recente ervaringen hebben met de vele oplossingen.

QMTH-partner

SEVENP is Qualified Multitenant Hoster (QMTH) en License Mobility Partner. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn om jouw virtuele machines te hosten in combinatie met Office 365 en/of jouw eigen aangeschafte licenties via Enterprise Agreement (EA).

Microsoft oplossingen

Wil je meer weten over de oplossingen die we jou kunnen bieden?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.