Over SEVENP

Kernwaarden

Ons kompas

Kernwaarden

Ons kompas

Kernwaarden

Ons Mission Statement wordt ondersteund door kernwaarden. Deze kernwaarden zijn ons kompas. Ze geven aan hoe we doen, wat we doen en waarom we dat doen.

Kernwaarde 1: Verbonden - samen succesvol

SEVENP gebruikt de kracht van mensen om samen effectief in beweging te komen. In een wereld waarin zo snel, zo veel gebeurt op technologisch vlak, overvalt klanten soms het gevoel het niet meer bij te kunnen houden. Naast het overduidelijke besef wel bij te moeten blijven.

SEVENP maakt de kakofonie aan mogelijkheden inzichtelijk en begrijpelijk om vervolgens met menselijke daadkracht, empathie en openheid tot de implementatie van aansprekende oplossingen te komen. Menselijke talenten worden gezien en gewaardeerd – zowel bij de klant als bij SEVENP – en worden gebruikt om samen succesvol te zijn. Vertrouwen in de technologische en menselijke mogelijkheden zorgt voor een verbondenheid die iedere samenwerking doet slagen.

Kernwaarde 2: Hulpvaardig - geruststellend vertrouwen

Met SEVENP haalt een klant mensen met veel verstand van zaken in huis. Mensen die de weg op hun duimpje kennen, die niet schrikken van onverwachte obstakels, maar weten hoe die vakkundig te omzeilen. Klanten maken zich absoluut geen zorgen, zij rekenen op de kennis en ervaring van SEVENP en zij voelen zich gerustgesteld doordat zij op de hoogte worden gebracht van wat zij kunnen verwachten.

Niets is SEVENP te veel. Onvermoeibaar, ook als de dag erop zit, is SEVENP volhardend klanten te helpen. Naast continu bereid te zijn zelf de handen uit de mouwen te steken, is SEVENP hulpvaardig door in de samenwerking complimenteus te zijn over kwaliteiten bij de klant en hen zo het vertrouwen te geven te kunnen blijven bouwen op talent van eigen mensen.

Kernwaarde 3: Solide - gewoon goed

Als vanzelfsprekend levert SEVENP alleen de beste kwaliteit. Inhoudelijk klopt alles, zowel in het complete dienstenportfolio, als in de premium dienstverlening. Wat goed is – sterk en betrouwbaar – heeft verder geen opsmuk nodig.

Snelle technologische ontwikkelingen leiden tot nieuwe, soms futuristisch klinkende concepten. Voor klanten -die vaak een andere core business hebben- maakt SEVENP nieuwe mogelijkheden inzichtelijk door de essentie bloot te leggen en met perfect passende, goedwerkende oplossingen te komen. De gedegen kennis en jarenlange ervaring van SEVENP maken dat mogelijk. Positieve samenwerking leidt vervolgens tot vertrouwen en dus tot succes in de uitvoering. We hoeven er verder niet heel ingewikkeld over te doen:  goede kwaliteit tegen een goede prijs!

Kernwaarde 4: Grensverleggend- architect van je eigen omgeving

De mensen van SEVENP vliegen nieuwsgierig uit om het vakgebied te exploreren: welke ontwikkelingen bieden aantrekkelijke mogelijkheden om klanten goed voor te bereiden op de toekomst?

Met het dienstenportfolio wil SEVENP iets anders bieden dan klanten gewend zijn. Er worden (soms fysieke) grenzen verlegd waarmee interessante opties voor klanten mogelijk worden gemaakt: een veilige online werkomgeving altijd en overal beschikbaar, een optimale integratie van alle gebruikte applicaties of minder afhankelijkheid van één leverancier dan gebruikelijk was.

Het verleggen van de grenzen en het verkennen van nieuw terrein is voor SEVENP cruciaal bij de ontwikkeling van digitale innovatie.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.