Business Productivity

Microsoft Azure

Flexibel werken vanuit de public cloud

Microsoft Azure

Flexibel werken vanuit de public cloud

Iedereen heeft weleens gehoord van Microsoft Azure, maar wat is Azure en wat kun je er nu mee? Allereerst is Azure een publiek cloud-platform, waarmee je services en applicaties kunt bouwen en beheren. Wie zich verdiept in de wereld van Azure komt er al gauw achter dat het een gigantische verzameling van diensten en tools bevat. Dat zijn onder andere hosting, databases, big data, artificial intelligence en blockchain. Het dienstenpallet van Azure bestaat uit meer dan 200 producten en wat nieuwe tools betreft zit Microsoft niet stil. Vanwege dit complexe landschap aan mogelijkheden adviseert Microsoft dan ook advies en ondersteuning te zoeken bij een gecertificeerde partner

Waarom zijn wij enthousiast over Microsoft Azure?

Uiteraard omdat het naadloos samenwerkt met alle andere Microsoft applicaties, zoals Microsoft 365, SharePoint en Teams. We zijn vooral enthousiast omdat je datgene eruit kunt pikken wat voor jou interessant is. Dat betekent dat je niet alles hoeft af te nemen. Zo kunnen wij het beste van meerdere werelden combineren, en jou die werkomgeving bieden die echt bij je past. 

Maak gebruik van onze kennis en expertise! Wij kunnen jou helpen bij het identificeren en implementeren van Azure-oplossingen. Bijkomend voordeel is dat wij ook het beheer kunnen doen. Public cloud leveranciers, zoals Microsoft, bieden deze service namelijk niet. 

Vertrouwen & zekerheid

Met de juiste inrichting en extra maatregelen is Azure heel veilig. Met onze expertise over beveiliging helpen we jou hier uiteraard bij, dat geeft zekerheid!

Overzicht en beheer

Azure is zo gemaakt dat je verschillende omgevingen (on-premis én cloud) kunt samenbrengen in één hybride model.

Integratie met MS 365

Met Azure kun je al je data, processen en applicaties integreren op één centrale plek.

Eindeloze mogelijkheden

Azure is meer dan de opslag van data of hosting van applicaties. Het biedt vele innovatieve diensten, zoals Machine Learning en Artificial Intelligence.

Klaar voor de toekomst

Met alle veranderingen in jouw werkveld kun je met Azure en SEVENP eenvoudig jouw digitale werkplek innoveren.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.