Your Digital Workspace

Business Productivity

Eenvoudig en efficiënt (samen)werken

Business Productivity

Eenvoudig en efficiënt (samen)werken

Business Productivity

“Ik en mijn medewerkers kunnen nu heel goed werken, alleen zien wij zelf niet hoe we dit proces kunnen verbeteren. Hoe kunnen we dit het beste doen?” Een vraag over Business Productivity die wij vaak krijgen van onze klanten. Al je processen zijn op een bepaalde manier ingericht, iedereen weet daarmee te werken én je boekt hier jouw successen mee. Geen aanleiding om veranderingen te maken zou je zeggen!

Er worden zoveel gave tools en technieken gemaakt om zelfs jouw succesvolle werk efficiënter te kunnen doen. Onbewust verandert jouw bedrijf ook: de komst van de thuiswerkplek, nieuwe medewerkers met andere wensen en ongemerkt menselijke foutjes in het huidige proces. Dat vraagt om aanpassen en meegroeien met alle nieuwe mogelijkheden. 

Onze Business Productivity oplossingen

Wij gaan ervoor zorgen dat jij efficiënter kunt (samen)werken met onze Business Productivity oplossingen. Daarmee krijgen medewerkers nog meer plezier in werken. Dat geeft meer ruimte voor wat echt belangrijk is! Uiteraard gaan we daarbij helpen. Hoe moet je werken met deze nieuwe technologie en bij wie kan ik terecht bij vragen? Onze digitale werkplek, Your Digital Workspace, geeft deze antwoorden!

Met Microsoft 365 krijg je een verzamelpakket van meerdere Microsoft producten en diensten. Microsoft 365 is er in vele smaken en altijd beschikbaar, zowel online als offline.

Lees meer over Microsoft 365.

Azure is een publiek cloud-platform, waarmee je services en applicaties kunt bouwen en beheren. Wie zich verdiept in de wereld van Azure komt er al gauw achter dat het een gigantische verzameling van diensten en tools bevat. Daarom adviseert Microsoft om samen met een gecertificeerde partner te werken, zoals SEVENP.

Lees meer over Microsoft Azure.

Vraag aan 3 verschillende mensen wat Microsoft SharePoint is en je krijgt 3 verschillende antwoorden. En ze hebben waarschijnlijk alle drie gelijk! Dat komt omdat je SharePoint voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Of je nu als team of als individueel werkt, met SharePoint kun je veel organiseren. 

Lees meer over Microsoft SharePoint.

Teams is hét samenwerkingsplatform van Microsoft 365. Hier chat je met collega’s, werk je in projectteams, deel je documenten en bel je zelfs met het vaste kantoornummer. Met Teams werk je efficiënt, makkelijk én vooral leuk samen. Hiermee wordt Teams de centrale applicatie in jouw werk. 

Lees meer over Microsoft Teams.

Met het Power Platform maak je zelf maatwerk-apps, automatiseer je snel processen én geef je de benodigde inzichten voor jouw medewerkers. Zo kan er sneller actie ondernomen worden en efficiënt ingespeeld worden op veranderingen. Wij laten jou de mogelijkheden zien, denken mee over de toepassingen voor jouw bedrijf en ondersteunen ook tijdens het gebruik van het Power Platform. 

Lees meer over Power Platform.

Volgens Microsoft is Azure Virtual Desktop (AVD) dé nieuwe clouddienst voor het virtualiseren van werkplekken. AVD kan rechtstreeks vanuit Azure worden gedraaid, waardoor je andere componenten vanuit Azure kunt integreren. Je kunt hierbij denken aan monitoringtools en security dashboards.

Lees meer over Azure Virtual Desktop.

Met Workspace 365 krijg je alles wat je nodig hebt om jouw werk te doen, namelijk al jouw applicaties, data en bestanden vanuit één centraal startpunt. Vanuit deze gepersonaliseerde online werkplek kunnen jij en jouw medewerkers op ieder moment, met ieder device en vanaf iedere locatie veilig samenwerken. 

Lees meer over Workspace 365.

Digitale handtekeningen centraal gemanaged

Eenduidige uitstraling is best een uitdaging. Zeker als medewerkers gebruik maken van verschillende devices om e-mails te versturen. Exclaimer lost deze uitdaging op en zorgt ervoor dat iedere e-mail er perfect uitziet. Hoe? Lees dan verder en ontdek welke gouden kansen deze tool jou kan bieden!

Zo verbeter je eenvoudig bedrijfsprocessen met het Power Platform

Power Platform

Een duur en lang traject starten met een softwareontwikkelaar om maatwerk te maken voor jouw bedrijf? Dat is met het Power Platform van Microsoft verleden tijd. In deze blog vertellen we hoe je zelf kunt starten!

Meer lezen over Business Productivity

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.