Your Digital Workspace

Security & Privacy

De beste veiligheid voor jouw digitale werkplek

Security & Privacy

De beste veiligheid voor jouw digitale werkplek

Security & Privacy

Van Multi Factor Authentication, elke 24 uur een back-up van jouw data, Endpoint Detection & Response (EDR), privacy by design, tot een team wat security via geavanceerde monitoring continu in de gaten houdt: we denken overal aan. Elke sector stelt weer net iets andere eisen aan security. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt in jouw branche. Daarnaast wordt de veiligheid van de werkplek met de bijbehorende devices steeds belangrijker.

Ook schenken we veel aandacht aan awareness. Alle systemen en policies staan dan juist ingericht: jouw medewerkers en collega’s spelen een cruciale rol bij security & privacy.

Het overzicht bewaren, heel veel specialistische kennis en dat vertalen in praktische oplossingen, dat is de kracht van onze dienstverlening. Jij kunt je bezig houden met datgene waar je goed in bent, namelijk jouw werk. En wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s dit veilig kunnen doen. Dat geeft vertrouwen!

Onze Security & Privacy oplossingen

Met ransomware wordt een device of data vergrendeld, zodat je niet meer kunt werken. Dat wordt bijvoorbeeld gedaan met een stukje software, een virus, wat op verschillende manieren een device kan binnenkomen. Om weer toegang te krijgen, wordt veel geld gevraagd. Dat wil je voorkomen!

Lees meer over Endpoint Detection & Response (EDR).

In een rap tempo worden nieuwe technologieën geïntroduceerd en allerlei IT-systemen en applicaties aan elkaar verbonden. Daarbij werken steeds meer mensen thuis. Het belang van goede, snelle en veilige IT-infrastructuur wordt groter en groter. In control zijn en het beschermen van data staat daardoor prominenter op de agenda van veel ondernemingen. Een goede ontwikkeling vinden wij! 

Lees meer over Identity & Access Management.

Altijd en overal online kunnen werken is tegenwoordig een voorwaarde van het moderne werken. Maar goede monitoring & scanning is nét zo essentieel voor jouw organisatie. Onwenselijke situaties wil je voorkomen en dus is continu scannen en het oplossen van kwetsbaarheden noodzakelijk.

Lees meer over Monitoring & Scanning.

Als organisatie wil je optimaal voldoen aan de wet- en regelgeving en aan de AVG. Je wilt namelijk goed omgaan met de privacy van klanten. Maar heb je ook duidelijk of je deze verantwoordelijk goed hebt ingevuld? Wij kunnen je hiermee helpen!

Lees meer over Privacy Maturity Scan.

Wat is de impact van een hack op jouw bedrijf?

Steeds vaker hoor je dat bedrijven te maken krijgen met cyberincidenten. In de meeste gevallen gaat het om ransomware. Hierbij worden systemen gegijzeld waardoor je niet bij je data, applicaties en websites kunt en dus hele operaties stilvallen. 

5 tips om jouw thuisnetwerk te beveiligen

Zelf kunnen bepalen waar en wanneer je werkt: dat vraagt ook wat van je thuisnetwerk. Je bent helaas nooit 100% goed beschermd tegen hackers, dat geldt ook voor de beveiliging van je thuisnetwerk. Hoe zorg je ervoor dat jouw thuisnetwerk goed beveiligd is, zodat je veilig kunt werken? 

Meer lezen over Security & Privacy

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.