Your Digital Workspace

Security & Privacy

De beste veiligheid voor jouw digitale werkplek

Security & Privacy

De beste veiligheid voor jouw digitale werkplek

Security & Privacy

Van Multi Factor Authentication, elke 24 uur een back-up van jouw data, privacy by design, tot een team wat security via geavanceerde monitoring continu in de gaten houdt: we denken overal aan. Elke sector stelt weer net iets andere eisen aan security. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt in jouw branche. Daarnaast wordt de veiligheid van de werkplek met de bijbehorende devices steeds belangrijker.

Ook schenken we veel aandacht aan awareness. Alle systemen en policies staan dan juist ingericht: jouw jouw medewerkers en collega’s spelen een cruciale rol bij security & privacy.

Het overzicht bewaren, heel veel specialistische kennis en dat vertalen in praktische oplossingen, dat is de kracht van onze dienstverlening. Jij kunt je bezig houden met datgene waar je goed in bent, namelijk jouw werk. En wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s dit veilig kunnen doen. Dat geeft vertrouwen!

Onze Security & Privacy oplossingen

In een rap tempo worden nieuwe technologieën geïntroduceerd en allerlei IT-systemen en applicaties aan elkaar verbonden. Daarbij werken steeds meer mensen thuis. Het belang van goede, snelle en veilige IT-infrastructuur wordt groter en groter. In control zijn en het beschermen van data staat daardoor prominenter op de agenda van veel ondernemingen. Een goede ontwikkeling vinden wij! 

Lees meer over Identity & Access Management.

Altijd en overal online kunnen werken is tegenwoordig een voorwaarde van het moderne werken. Maar goede monitoring & scanning is nét zo essentieel voor jouw organisatie. Onwenselijke situaties wil je voorkomen en dus is continu scannen en het oplossen van kwetsbaarheden noodzakelijk.

Lees meer over Monitoring & Scanning.

Als organisatie wil je optimaal voldoen aan de wet- en regelgeving en aan de AVG. Je wilt namelijk goed omgaan met de privacy van klanten. Maar heb je ook duidelijk of je deze verantwoordelijk goed hebt ingevuld? Wij kunnen je hiermee helpen!

Lees meer over Privacy Maturity Scan.

Hoe veilig is jouw wachtwoord?

De technieken die gebruikt worden voor digitale beveiliging, worden slimmer en beter. Helaas geldt dat ook voor hackers. In deze blog laten we zien waarom wachtwoorden risico’s vormen en wat nu wél de beste veiligheidsmaatregel is om jouw gegevens te beschermen.

Blog hoe veilig is jouw wachtwoord?

Hoe veilig is jouw wachtwoord?

Blog hoe veilig is jouw wachtwoord?

De technieken die gebruikt worden voor digitale beveiliging, worden slimmer en beter. Helaas geldt dat ook voor de technieken die hackers gebruiken. In deze blog laten we zien waarom wachtwoorden risico’s vormen en wat nu wél de beste veiligheidsmaatregel is om jouw gegevens te beschermen.

Meer lezen over Security & Privacy

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.