KLANTCASE

Verantwoordelijkheid, veiligheid en tijdsbesparing

Verantwoordelijkheid, veiligheid en tijdsbesparing
Verantwoordelijkheid, veiligheid en tijdsbesparing
Verantwoordelijkheid, veiligheid en tijdsbesparing

Deel

‘’Mede doordat SEVENP koploper is met het hosten van Syntess, was in zee gaan met SEVENP de beste optie. Wij zijn blij dat SEVENP de security en de automatisering in de cloud regelt. Wij voelen ons een stuk comfortabeler met de extra veiligheid vanuit SEVENP.’’ Zo omschrijft Martin, eigenaar van ST/Warmte in Nieuwkoop, de samenwerking met SEVENP.

‘’Wij kunnen nu heel efficiënt omgaan met de tijd van de werknemer, wat tijd bespaart. Het gaat er ook om dat je het leuk hebt met elkaar en de processen automatiseren met behulp van SEVENP levert hieraan een grote bijdrage voor ons bedrijf.’’

Een snelle groeier

ST/Warmte is sinds 2019 klant van SEVENP, toen nog met 5 gebruikers en inmiddels is dat aantal gestegen tot 15 gebruikers. Ze groeien hard. Dat blijkt ook uit het feit dat ze meerdere jaren zijn uitgeroepen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland, waarmee ze driemaal op rij de FD Gazellen Award hebben gewonnen.

Een comfortabel veilig gevoel

ST/Warmte was één van de eerste gebruikers van Syntess – het ERP-pakket voor de installatiebranche. Doordat SEVENP dit pakket zo goed kent, kwamen zij als beste expert uit de bus.  

Een andere reden voor ST/Warmte om in zee te gaan met SEVENP, is een stuk extra veiligheid. Met bijvoorbeeld de 24 uurs back-up oplossing van SEVENP, is de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.
“Daarnaast mag niet iedereen binnen ons bedrijf alles inzien. SEVENP helpt ons in control te zijn over wie wat wanneer mag doen.”

De samenwerking met SEVENP geeft ST/Warmte een comfortabel en veilig gevoel. “Bij SEVENP merkte je dat er snel geanticipeerd werd op de Citrix-aanvallen die hebben plaatsgevonden rond de jaarwisseling van 2020. Half Nederland lag plat en ST/Warmte heeft er geen last van gehad.”

”Onze bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd, dat geeft ons een comfortabel en veilig gevoel.’’

Britt in gesprek met Martin

Tijdsbesparing

ST/Warmte is een groeiend bedrijf, er ligt veel werk, maar het aanbod werkzoekenden binnen de installatiebranche ligt lager. “Om al het werk tóch gedaan te krijgen, wordt binnen ST/Warmte veel werk verdeeld en zijn de rollen per werknemer hierdoor niet meer echt in hokjes te plaatsen.’’

Volgens Martin zorgt de automatisering vanuit SEVENP voor meer tijd en deze tijd kunnen ze in de groei van het bedrijf steken. “Er wordt ons veel werk uit handen genomen!”.

Toekomstvisie

Er is een overschot aan werk en een tekort aan vakmensen. Om de krapte op de arbeidsmarkt niet verder te laten oplopen zullen er extra monteurs moeten worden opgeleid. Volgens Martin is het intern opleiden van personeel een trend aan het worden.

Ook wil Martin dat medewerkers van ST/Warmte meer betrokken worden bij het proces en hierdoor nóg meer binding krijgen met het bedrijf. Dat kan door medewerkers meer verantwoording te geven. Bijvoorbeeld door medewerkers meer controle te geven over de reis van voorbereiding tot uitvoering.

SEVENP ziet het als een mooie kans om ST/Warmte te (blijven) ondersteunen bij deze reis!

Zo neem je contact op met ons

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel 

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.