BLOG 15JR

15-jarig bestaan SEVENP  

BLOG

15-jarig bestaan SEVENP  

15-jarig bestaan SEVENP  
15-jarig bestaan SEVENP  

Deel

SEVENP 15 Jaar: Een feestelijke terugblik 

Het is met grote trots en vreugde dat we terugblikken op een bijzondere mijlpaal: 15 jaar SEVENP! In april vierden we dit heuglijke feit samen met onze gewaardeerde klanten, toegewijde leveranciers, betrokken medewerkers en hun partners en natuurlijk alle andere mensen die hebben bijgedragen aan onze mooie groei. Onze parkeerplaats werd omgetoverd tot een bruisend festivalterrein, compleet met een prachtige grote tent. Op het podium verwelkomden Evelien, Tycho, Addy en Arjen onze gasten en deelden ze verhalen over de afgelopen 15 jaar. De DJ nam het stokje over en samen creëerden we een onvergetelijk feest. Drankjes vloeiden rijkelijk, bediening serveerde smakelijke hapjes en bij de foodcourts kon je zelf je favoriete lekkernijen halen. Alles was tot in de puntjes verzorgd! 

Inspirerende gastsprekers 

Tijdens het jubileumfeest konden onze gasten aanschuiven bij drie inspirerende gastsprekers: 

HOLM Security: Zij deelden waardevolle inzichten over hoe je hackers te slim af kunt zijn. Cyberbeveiliging is immers essentieel in onze moderne wereld. 

Dell: Deze experts namen ons mee in de nieuwste trends op het gebied van devices. Van laptops tot servers, Dell liet ons zien wat de toekomst brengt. 

Microsoft: We ontdekten de praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI). Hoe kunnen we deze technologie inzetten om onze processen te optimaliseren? 

Dankbaar 

Graag willen we iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken. Samen hebben we gelachen, gedanst en geproost op de toekomst van SEVENP. Ook onze gewaardeerde leveranciers verdienen een speciale vermelding. Hun bijdrage heeft ons jubileumfeest tot een groot succes gemaakt. 

Heb je helaas ons feest gemist? Geen zorgen! We komen graag bij je langs voor een kopje koffie en een gezellig gesprek. Bovendien liggen er nog heerlijke bonbons op je te wachten. Voor degenen die wel aanwezig waren en nog vragen hebben: ook bij jullie komen we graag langs! En als je bonbons op zijn, vullen we de voorraad natuurlijk met plezier aan. 

Laten we samen proosten op de volgende 15 jaar van SEVENP! 

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel deze blog

Verder lezen?

Verder lezen?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.