BLOG 15JR

Dell

BLOG

Dell

Dell

Deel

Op ons jubileum hadden we Dell te gast om ons en onze gasten te verwelkomen in hun Tech Rally. We zullen je hier nog in het kort vertellen wat er allemaal te zien was.

Tech rally

Het team van Dell had een indrukwekkende opstelling van nieuwe werkplekken gecreëerd, die iedereen mocht komen bewonderen tijdens een spannende Tech Rally. Maar dat was niet alles. Wij hadden een primeur! Een week voordat Dell deze innovatieve werkplekken op hun eigen evenement tentoonstelde, konden onze gasten al kennismaken met deze state-of-the-art oplossingen.

Wat was er zo bijzonder aan deze werkplekken? Innovatieve technologie speelde hier de hoofdrol. Dell heeft de nieuwste technologieën geïntegreerd in deze werkplekken. Van krachtige laptops tot geavanceerde monitoren en slimme randapparatuur, alles was ontworpen om de productiviteit te verhogen en het werkplezier te vergroten.

Onze trots, wij zijn Dell GOLD PARTNER

En graag willen we met jullie het grootse nieuws delen,per april 2024 zijn wij officieel Dell GOLD partner!
Dit betekent dat we niet alleen toegang hebben tot de nieuwste Dell-producten, maar ook nauw samenwerken met Dell om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan jullie, onze klanten. We zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken uit naar een succesvolle toekomst met Dell.

Dus, als je op ons jubileumfeest was, heb je al een voorproefje gehad van wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste technologieën en innovaties. Ook heb je een leuke mok als herinnering meegekregen, met een zakje lokale bonbons. Smaakte dit naar meer, dan komen we graag nog een zakje bonbons bij de langsbrengen, om samen alle mogelijkheden te bespreken!

En als je er niet bij kon zijn, geen zorgen! We brengen graag een zakje bonbons langs om je te bedanken voor je steun.

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel deze blog

Verder lezen?

Verder lezen?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.