BLOG

Verjaardagsfeestje: SEVENP 10 jaar!

Verjaardagsfeestje: SEVENP 10 jaar!
Verjaardagsfeestje: SEVENP 10 jaar!

Deel

Op één van de eerste zomerse dagen van dit jaar, vierden we ons 10-jarig jubileum met een aantal van onze klanten en leveranciers. Naast IT is zeilen een grote passie van Managing Partner, Addy van Dijkhuizen, en dat wilde hij graag delen op de relatiedag van afgelopen 18 april. We hebben genoten van een prachtige zeiltocht op het IJmeer. De zon scheen volop, we hadden de wind in de zeilen en de dag hebben we met elkaar afgesloten met een heerlijk diner.


10 jaar aan veranderingen

Het is een bekende uitspraak: de tijd vliegt! Helemaal als je erbij stilstaat dat 2009 alweer 10 jaar geleden is. En in die 10 jaar is een hoop veranderd. Naast de veranderingen bij SEVENP, is er om ons heen ook veel veranderd.

Zo had in 2009 nog bijna niemand een smartphone. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de meeste telefoons hadden nog geen internet en het ging toen vooral om het bellen en sms’en. We gebruikten nog geen Facebook, wel massaal Hyves en MSN. Spotify bestond nog niet, dus we downloaden illegaal de liedjes via LimeWire (de vele virussen die je er hierbij gratis bij kreeg, namen we voor lief).

En als je 10 jaar geleden een tv-programma wilde kijken, bleef je ervoor thuis of je nam het op. Terwijl we nu alles on-demand kunnen kijken. Dat geldt eigenlijk voor alles… We willen alles op onze manier én wanneer het ons uitkomt.


Van private naar public cloud

Met 7 mensen zijn we 10 jaar geleden SEVENP gestart. Dat we zo goed gegroeid zijn hebben we mede aan onze klanten en leveranciers te danken. Toen waren we best wel uniek, we waren één van de vijf partijen in de markt die applicatiehosting aanboden, wat we nu cloud noemen. Inmiddels is cloud algemeen bekend en kijken we met z’n allen hoe we de transitie van private naar de public cloud kunnen maken. En de komende jaren gaan wij jullie helpen dit te realiseren!

Namens ons hele team wil ik, Addy van Dijkhuizen, jullie bedanken voor de afgelopen 10 jaar. Op naar ons volgende jubileum!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel deze blog

Verder lezen?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.