BLOG

Ontdek de nieuwe versie van Outlook

Ontdek de nieuwe versie van Outlook
Ontdek de nieuwe versie van Outlook

Deel

Jouw vertrouwde postvak, maar dan beter! 

Heb je al gehoord van de gloednieuwe Outlook voor Windows? Microsoft heeft een flinke upgrade doorgevoerd. Laten we eens kijken naar wat er allemaal nieuw is, en hoe je nu nog makkelijker door je e-mails kunt navigeren. 

Pinning van e-mails: Je belangrijkste berichten altijd bovenaan 

Ken je dat gevoel als je een belangrijke e-mail niet kunt vinden tussen alle andere berichten? Geen zorgen meer! Met de nieuwe “pinning”-functie kun je je belangrijkste e-mails nu vastpinnen aan de bovenkant van je inbox. Geen gedoe meer met markeren of constant zoeken. Gewoon klikken en pinnen, en je hebt ze altijd bij de hand! 

Snoozen: Tijdelijke time-out voor je e-mails 

Soms heb je gewoon even geen tijd om een e-mail meteen af te handelen. Nu kun je deze berichten snoozen! Dit betekent dat je ze tijdelijk kunt wegzetten en ze op een later moment weer op kunt pakken. Ideaal voor die ‘moet ik later echt iets mee doen’-berichten. Geen stress meer om vergeten e-mails! 

Naadloze integratie met Microsoft Loop en Teams 

Ben je een fan van samenwerken? Dan is deze update echt iets voor jou. De nieuwe Outlook integreert soepel met Microsoft Loop en Teams. Je kunt nu direct in je e-mails samenwerken met je team, zonder te switchen tussen verschillende apps. Het is alsof je een mini-kantoor in je inbox hebt! 

Verbeterde zoekfunctie: Vind alles supersnel 

Zoeken in je inbox is nog nooit zo makkelijk geweest. De nieuwe zoekfunctie is supersnel en veel nauwkeuriger. Of je nu die ene e-mail van een half jaar geleden zoekt of een specifiek document, je vindt het binnen no-time. 

Intelligente Features: Slimme helft voor je postvak 

Outlook heeft nu een heleboel slimme functies, zoals automatische correctie en voorspellende tekst. Het is alsof je een persoonlijke assistent hebt die je helpt bij het schrijven van je e-mails. En ja, dat betekent minder typefouten en efficiënter werken! 

Offline ondersteuning: Altijd toegang, zelfs zonder internet 

Moet je onderweg werken zonder internet? Geen probleem. De nieuwe Outlook heeft verbeterde offline ondersteuning, zodat je altijd toegang hebt tot je belangrijke e-mails en documenten. En zodra je weer online bent, wordt alles netjes gesynchroniseerd. 

Een frisse, moderne look 

Last but not least, de nieuwe Outlook ziet er ook gewoon fantastisch uit. De interface is opgefrist, met nieuwe thema’s en aanpassingsmogelijkheden. Het voelt als een frisse wind door je werkdag! 

 

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de nieuwe Outlook en ontdek zelf hoe deze updates je werk makkelijker kunnen maken. 
Happy emailing!  

  

Zo, dat was het! Wij hopen dat je nu helemaal up-to-date bent met de nieuwe features in Outlook. Ben je helemaal enthousiast geworden en denk je nu; ‘Hoe kom ik hier aan?’ Neem dan contact met ons op, ons team staat natuurlijk graag voor je klaar!  

Volg ons ook op de socials, om altijd up-to-date te blijven!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel deze blog

Verder lezen?

Verder lezen?

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.