KLANTCASE

Kennis, persoonlijk en zekerheid

Kennis, persoonlijk en zekerheid
Kennis, persoonlijk en zekerheid
Kennis, persoonlijk en zekerheid

Deel

“Persoonlijk en snel contact met de Front Desk, zij gaan dóór totdat het weer werkt.” Zo omschrijft Carin van Sterkenburg, van Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs in Buren, de samenwerking met SEVENP.

Carin wilde haar eigen accountantskantoor starten en ze wist meteen: mijn medewerkers moeten altijd en overal veilig kunnen werken. Via een bekende werd SEVENP getipt en dat bleek een gouden zet. Toen een aantal maanden later de corona-crisis begon, kon iedereen gewoon blijven werken, of dit nu vanuit huis was of op het ruime kantoor.

Goede voorbereiding

Britt Happel is vanuit SEVENP het algemene aanspreekpunt voor Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs en vertelt over de voorbereiding. “Carin heeft laten zien welke vruchten een goede voorbereiding afwerpen. Zo konden wij al in een vroeg stadium een planning maken en afstemmen wat er precies nodig was. Omdat we regelmatig afgesproken hebben, wisten we wat belangrijk was. Het resultaat: toen het kantoor open ging, kon iedereen meteen aan het werk met de digitale werkplekken.”

Persoonlijk contact

“Goede service vinden wij het allerbelangrijkste”, vertelt Carin. “Onze klanten weten ons te vinden en we staan altijd klaar om te helpen. Dat zoeken we ook bij de partijen waar we mee samenwerken. Naast dat ik heel blij ben dat we altijd en overal kunnen werken, is het persoonlijke en snelle contact met de Front Desk heel belangrijk voor ons.”

Het inrichten van de digitale werkplekken verliep heel goed en vlot.

“SEVENP gaf goede uitleg over de digitale werkplekken. Ook nu blijft het contact prettig. We kennen alle namen bij de Front Desk en weten dat ze de kennis in huis hebben om ons te helpen. Als we bellen of een mailtje sturen, worden we snel geholpen.”

“Het enige verbeterpunt wat we samen hebben doorgevoerd, is het updateproces van ons boekhoudpakket. We merkten dat we niet met de recentste versie werken. Samen hebben we hier afspraken over gemaakt en sindsdien loopt dit proces weer soepel!”

Britt en Carin in gesprek

Veiligheid is belangrijk

Op de dag dat Britt langskwam en deze foto van Britt en Carin is gemaakt, werden er tientallen verkeerd geadresseerde brieven van een instantie bezorgd op het kantoor. Een datalek waar Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs zelf geen schade door op liep. Het laat wel weer zien hoe belangrijk veiligheid is. Zo vertelt Carin dat zij en haar medewerkers elkaars werk regelmatig checken. Bij een belangrijke e-mail, bellen ze eerst om het e-mailadres te checken voordat ze de e-mail sturen. SEVENP adviseert daarin ook rondom veiligheid.

Plannen voor de toekomst

Carin heeft een aantal mooie plannen voor de toekomst. Zo is ze op zoek naar extra medewerkers om het kantoor te laten groeien. Daarnaast wil ze dat zij en haar medewerkers nog veiliger gaan mailen. Want hoe deel je nu echt veilig documenten met externen? Een mooi project waarbij wij gaan ondersteunen!

Zo neem je contact op met ons

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. 
Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Zo neem je contact op met ons

Wij filteren voor jou het belangrijkste IT-nieuws. Schrijf je in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief!

Deel 

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Door de wondere wereld van SEVENP te betreden, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.